Thuis

Guangzhou Toyoohr Animation Technology CO.,LTD Fabrieksreis

Klantenoverzichten
hello beste cici. zeer tevreden om uw vrije zeer makkelijk te gebruiken gift te ontvangen, en wij zullen uw orde om meer producten te kopen overwegen.

—— Muhammet Salih van Turkije

Hi.cici, blij om u in China te ontmoeten, hopen wij om een gelukkige verhouding te hebben.

—— peter aan Kenia

Querida Cici, cuestión mis accesorios. Muy buen uso, aceptador DE monedas y LCD buen de Aanraking screenthan antes DE que me debe de V.N. uso, me gustamucho, La p

—— DE La República Dominicana

Beste CICI, geeft u mijn toebehoren uit. Zeer goed gebruik, muntstukacceptor en vultrechter dan alvorens ik goed moet gebruiken, houd ik van het zeer, volgende tijd die ik gegeven eb= tot. Co

—— Enrico frome het Italiaans

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Guangzhou Toyoohr Animation Technology CO.,LTD Guangzhou Toyoohr Animation Technology CO.,LTD Guangzhou Toyoohr Animation Technology CO.,LTD Guangzhou Toyoohr Animation Technology CO.,LTD Guangzhou Toyoohr Animation Technology CO.,LTD Guangzhou Toyoohr Animation Technology CO.,LTD Guangzhou Toyoohr Animation Technology CO.,LTD Guangzhou Toyoohr Animation Technology CO.,LTD Guangzhou Toyoohr Animation Technology CO.,LTD
Onze Fabriek
Onze Fabriek
Onze Fabriek
Onze Fabriek
Onze Fabriek
Arbeiders het werken
Arbeiders het werken
Pakket
Pakket

Onze Fabriek

Onze Fabriek

Onze Fabriek

Onze Fabriek

Onze Fabriek

Arbeiders het werken

Arbeiders het werken

Pakket

Pakket

 • lopende band

  De fabrieken van Guangzhoucalebee - wij zijn het model van de fabrieksverkoop, OEM factory.production en marketing integratie, die de behoefte aan handelaren elimineren. Onze fabriek wordt gevestigd in het District van Panyu van Guangzhou, Nancun-de industriezones van Stadskaida, de bron van het videospelletjefabrikanten van kinderen. Wij hebben 2000 vierkante workshops, 500 vierkante toonzalen en onafhankelijke winkels.


  Onze arbeiders hebben 20 mensen, en onze verkoopbediende 10 mensen. Het beheer van drie mensen, ons bedrijf heeft drie productielijnen, hoofdzakelijk de productie van de machine van de de machinesimulatie van kinderen, volwassen simulatiemachine, gokautomaten, carrousel, de reeks van de parktrein en speltoebehoren en andere producten.


    De fabrieken die „altijd gebaseerd op voortreffelijkheid, innovatie, eenheid, rechtvaardigheid en gelijkheid, menselijk-georiënteerde bedrijfsfilosofie aanhangen, hangen eerst aan wettige zaken, reputatie, veiligheid, redelijke kosten, het werkende principe van merkstrategie“ aan „kwaliteit eerst, klant eerst, streng en pragmatisch, gestadig vorderend „voor kwaliteit, programma, lever bevredigende duurzaamheid van producten en de diensten aan klanten.

 • OEM / ODM

    GuangZhou Calebee Elektronisch Technologieco., Ltd was specialiseert zich in verwerkende volwassene en kinderengokken products&spare delen met zeer hoog - kwaliteit. Onze fabriek is rond 2.000 sq meters, die in Panyu, Guangdong de plaats bepaalden van. Onze hoofdproducten zijn verschillende soorten de machines van het vermaakspel, zoals simulatormachines, kiddie rit, stuk speelgoed kraanmahcines, de machines enz. van het basketbalspel. En wij hebben ook een andere fabriek om casino tot machines voor volwassene, zoals Aristocraatgokautomaten, roulettemahcines, jekpot mahcines, pookmachines enz. te maken.  

   

    Met professionele ingenieurs en volledige noodzakelijke faciliteit, heeft ons bedrijf zeer sterke van de productonderzoek en ontwikkeling capaciteit. Ons bedrijf controleert strikt de kwaliteit van producten, en verleent de directe en gedetailleerde naverkoopdienst om de geruststellende aankoop voor onze klanten te verzekeren.

   

      In de inspanningen van alle personeel in ons bedrijf, werden wij één van de grootste fabrikanten en de ontwikkelaars van gokkenproducten en extra producten in China. Owell zal inspanningen blijven leveren om interessantere, charmante en creatieve producten voor de uitgebreide wereldmarkt te verstrekken.

   

      Wij hopen om met meer klanten over de hele wereld als onze partners samen te werken en wederzijds-voordeelzakelijke relatie in de nabije toekomst te vestigen. Wij heten oprecht welkom om ons te contacteren of onze fabriek in detail te bezoeken.

Contactgegevens
Guangzhou Toyoohr Animation Technology CO.,LTD

Contactpersoon: Miss. CC Liu

Tel.: 86-15820228098

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)