Thuis

Guangzhou Toyoohr Animation Technology CO.,LTD

Bedrijfsprofiel

Co. van de de Animatietechnologie van Guangzhoutoyoohr, Ltd is een fabrikant van schommelingsmachine, batterijbumper, spelmachine, spelpcb, de machine van het arcadespel, vermaakmateriaal, kidde rit, de privé joint-stock ondernemingen en ander recreatief stuk speelgoed spoor van de autotrein, werd het bedrijf opgericht in 1995, wordt gevestigd in mooie Guangzhou, behandelt een gebied van 3.000 vierkante voet, is het bedrijf productie-georiënteerd ondernemingen, onderzoek en ontwikkelingsmogelijkheden sterk, geavanceerd productiemateriaal. En verstrek delen voor de fabrikanten van gokkenmachines.

 

De diensten“ bedrijfs van het bedrijf „kwaliteit en de goedkope, huis filosofie, die binnenlandse en buitenlandse stuk speelgoed essentie, met de binnenlandse stuk speelgoed marktfeiten, professioneel ontwerp voortdurend te trekken. Goed Toyoohr-Co. van de Animatietechnologie, Ltd, de machine levendige stijl van de muntstukschommeling, makkelijk te gebruiken, vóór het dier kan, en met een verscheidenheid van analoge audiouitzending van de bandmuziek gelijktijdig op en neer slingeren. Kan weg tijd, het automatische tellen. De machinevoetafdruk, gemakkelijk om favoriet speelgoed voor kinderen, een goed hulpmiddel te bewegen voor ondernemingen om geld te maken, de fabriek is met de oprechte dienst, redelijke prijzen die, uitstekende producten en goede reputatie, op uw bescherming wachten

 

Co. van de de Animatietechnologie van Guangzhoutoyoohr, Ltd de Elektronische Materiaal Commerciële Afdeling in ontwikkeling bijna 7 jaar is geweest, is een inzamelingsonderzoek en een ontwikkeling, productie, op de markt brengend als één van de particuliere onderneming van Elektronische Wetenschap en technologie. Het bedrijf heeft BLEE-merk ontwikkeld, is het van het bedrijfs bedrijf belangrijkste werkingsgebied muntstukselecteurs, muntstukacceptor met tijdopnemer, muntstukacceptor met PC-controle, de machine van de kaartjesautomaat, de drukknopschakelaar van het afkoopkaartje, micro- schakelaar, nokkenslot, voedingen, bedieningshendels, speltekenen, PCB-raad, spelmachines en veel andere speltoebehoren.

 

 

In de loop van de jaren het bedrijf een snelle ontwikkeling van de staat heeft gehandhaafd, niet alleen in binnenlandse producten hebben zeer hoog marktaandeel en gevoerd naar Europa en de Verenigde Staten, Zuidoost-Azië, Afrika, het Midden-Oosten en andere landen en regio's uit. In de gezamenlijke inspanningen van allen, Calebee-heeft het merk de behulpzame steun van Zuidoostaziatische klanten het lof en voor goede kwaliteit en redelijke prijs gewonnen.

 

 

Sinds onze onderneming, met rijpe technologie en sterke uitvoerige sterkte, hebben wij de behulpzame steun van Zuidoostaziatische klanten het lof en voor goede kwaliteit gewonnen en redelijke price.we verzekeren dat u met de superieure kwaliteit van ons product en onze beste dienst zal worden tevredengesteld.

 

 

Guangzhou Toyoohr Company constante transporteren de „toewijding, nadruk, integriteits, en innovatie“ ondernemersgeest, zal „de beste producten, ontwikkelen om de optimale rendabele producten te bereiken, om de beste dienst“ te verlenen aangezien concurrerendste strategie drie, tot waarde voor consumenten leidt.

 

 

Wij heten fabrikanten warm wereldwijd welkom om onze fabriek te bezoeken en ons werk te leiden. Bovendien, wij hopen oprecht wij een kans om met elkaar zullen hebben samen te werken, zien wij ernaar uit een betere toekomst met u tot stand te brengen.

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

Sinds 2009, Toyoohr-Co. van de Animatietechnologie, is Ltd een bedrijf die zich in de ontwikkeling, de vervaardiging en de distributie van elektronische producten specialiseren. 

Ongeveer de V.S.:


De Technologieco. van de Toyoohranimatie, Ltd is een producerend & op de markt brengend beheersplaats mede-geïntegreerd industrieel bedrijf dat zich dat in de producten van het animevermaak specialiseerde, in Guangzhou-stad worden gevestigd--
de grootste de productiebasis van de spelmachine in China.

 

Onze hoofdproducten omvatten: 5d/6d/7d/8d/9d/xd bioskoop, het ongehoorzame kasteel van kinderen, simulator het rennen machine, simulator machine schieten, loterijmachine, basketbalmachine, stuk speelgoed kraanmachine, kiddy ritmachine, videospelletjemachine, het gokken machine en toebehoren die van spelmachine.

 

De Technologieco. van de Toyoohranimatie, Ltd voorziet de binnen en openluchtspeelplaatsendienst, met inbegrip van algemene planning, het professionele decoratieve thema ontwerpen en management training van
de nadenkende, enthousiaste, efficiënte dienst voor elke klant.

 

Wij hebben reeds uitgevoerd naar Europa, Australië, Noord- en Zuid- Amerika, Azië en het Midden-Oosten enz.
Wij bezitten over de hele wereld de professionele R&D-afdeling en de verkoopteams, met de producten van uitstekende kwaliteit en one-stop de dienstaanwinst het vertrouwen en de steun op lange termijn aan de klanten van.

 

Ons doel: Om de meest professionele de uitvoerleverancier van het vermaakmateriaal in China te zijn.

 

Onze opdracht: Om de beste dienst en de voordelige producten aan cliënten te verlenen.

 

Onze visie: Breng de pret van vermaakmateriaal aan elke hoek van de wereld.

 

Ons motto: uitstekende hoge geloofwaardigheid, - kwaliteitsproducten, de beste naverkoopdienst, de snelste levering en de concurrerendste prijzen.

 

Wij zijn ook flexibel aan de eisen van onze klanten en OEM & ODM de dienst. Wij beloven dat wij u van gekwalificeerde producten van prima kwaliteit, de aardige dienst en gunstige prijzen zullen voorzien
welke al uw eisen zal ontmoeten.

Wij geloven dat wij uw partner op lange termijn kunnen zijn en betrouwbare. Onthaal aan ons bedrijf voor verdere samenwerking!

Guangzhou Toyoohr Animation Technology CO.,LTD Guangzhou Toyoohr Animation Technology CO.,LTD Guangzhou Toyoohr Animation Technology CO.,LTD Guangzhou Toyoohr Animation Technology CO.,LTD Guangzhou Toyoohr Animation Technology CO.,LTD
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Calebee

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 5million-10million

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 40% - 50%

Product Certifications: CE

Vissende Spelmachine
De Machine van het groefspel
Vraag een offerte aan

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy China Goed Kwaliteit De Machine van de klauwkraan Leverancier. Copyright © 2015 - 2020 kidsgamemachines.com. All Rights Reserved. Developed by ECER